BolDOG munkahely a kutyabarát iroda

Bátran állíthatjuk, hogy egy olyan cégnél, ahol a munkavégzésnek megfelelő környezet és kényelem biztosított, ráadásul nap, mint nap egy szuper csapattal van lehetőség együttműködni, ott igazi öröm és boldogos dolgozni. Na de mi a helyzet akkor, ha ehhez a két dologhoz társul egy harmadik is: kutyabarát?

A Fox HR Consulting csapata kutyabarát munkahelyként, saját tapasztalatunkra alapozva, teljes elfogulatlanság állapotát megtartva mondhatjuk azt, hogy egy kutyabarát munkahelynek csak előnye van. Ezeket most azonnal meg is osztjuk Veletek:
Főállású kutyáink biztosítják, hogy egy lapos, fáradt reggelen is pezsgő energiával teljen meg az iroda. Kutyapuszival, szobacirkálással és reggeli lelkes üdvözléssel indul nálunk a nap. Kutyáink terápiás hatása napközben több ízben is előjön: egy jól időzített térdre helyezett buksi, fekete igéző gombszemek, mi pedig szinte reflexből felejtjük el minden gondunkat. A szőrös kollégák begyűjtik a buksi simit, és mindenki elégedetten folytatja a napot. A kutya az alvást, mi pedig a munkát. Az állásinterjúra érkezők kifejezetten örülnek, hogy az interjú előtti izgalomról egy kutya tereli el a figyelmet. Pár trükkmutatvány és pacsi után biztosan mindenki feloldódik, így könnyed hangulatba indulnak az interjúk.

Gazdi oldalról nem utolsó szempont, hogy kutya -gazda kapcsolat az együtt töltött idő hatására mélyül, és egy pörgős héten is elegendő időt tudunk kutyánkkal tölteni. Nem utolsó sorban nem kell hazarohanni, nyugodtan be tudjuk befejezni a napi munkát.

Van néhány fontos dolog, amire mindenkinek fontos odafigyelni, ha kutyával tervez munkába menni.
Az alapvető elvárás az irodakutyától és leginkább a gazdájától, hogy az állat viselkedjen kifogástalanul. A gazdának mindig figyelni kell arra, hogy kedvence ne zavarjon másokat. Fontos, hogy legyen ápolt, és el kell fogadnunk azt a tényt, hogy nem mindenki szereti a kutyák közelségét. Amikor kutyát viszünk egy irodába, fontos szem előtt tartanunk az ő érdekeit is, A kutyabarát munkahely ne csak a munkatársaknak legyen pozitív élmény, hanem a kutyáknak is. Nem minden állat egyforma, sokuknak ez egy extra stresszforrás. Kedvenceink sok esetben szeretnének inkább otthon, nyugodt körülmények között pihenni, hiszen az ő alvásigényük sokkal nagyobb, mint a gazdáiké.

Mindent összegezve, fontos megtalálni a kutya, és a munkahely számára is ideális egyensúlyt. Nekünk úgy tűnik sikerült. Szerető kutyaszempárokkal és mancsfogással várja a kedves álláskeresőket a Fox HR Consulting csapata.

Szóljon hozzá!