Time for something new

Történetünk

A Fox HR Consulting Kft. -t 2021 januárjában alapította Kovács Lili, a cég jelenlegi ügyvezetője. Lili jelentős tapasztalattal rendelkezik a toborzás és kiválasztás területén nem csak a magyar, hanem a közép- és kelet - európai országok tekintetében is.

„Alapítóként, vállalkozói szellemben szocializálódva közelről láthattam, hogy milyen összetett és kockázatos egy sikeres üzlet működtetése. Mégis régóta álmodtam a nagyvállalat által nyújtott biztonságos háttérből kilépni, amit több lépésen keresztül sikerült megvalósítani. Az ide vezető úton szerzett tudást munkám során nap mint nap kamatoztatom.” Kovács Lili – Fox HR Consulting Kft. – Ügyvezető

Iparágak, melyekben a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk:

  • IT szolgáltató és fejlesztő cégek
  • Shared Service Központok (SSC) és üzleti folyamatok támogató nemzetközi cégek (BPO)
  • HR, adminisztráció és pénzügyi támogató funkciók

Átfogó ismereteinknek köszönhetően a teljes kiválasztási folyamat során támogatást nyújtunk legalkalmasabb jelöltek felkutatásában és kiválasztásában.

Munkánk során fontos a kölcsönös elköteleződés mind a jelöltek, mind az ügyfelek felé, és segítséget nyújtunk a munkavállalók beillesztésében és hosszú távú megtartásában.

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy átbeszéljük, hogyan támogathatjuk vállalkozását a legjobb tehetségek bevonásál.

sikerünk
15 éves HR tapasztalat
ebben
112 területre dolgozunk
rejlik
A legnagyobb multikkal állunk szerződésben
A csapatunk
Card image cap
Kovács Lili

A fejvadászától a szakmai karrierem elején, 2008-ban kezdtem el foglalkozni. Az évek során jelentős tapasztalatot gyűjtöttem több iparágban is. Megtanultam, hogyan tudjuk ügyfeleinket a leghatékonyabban támogatni, milyen kihívásokkal állnak szemben a cégek a legjobb munkatársak megtalálásában.

Örömmel tölt el az érzés, hogy a mindennapos kemény munkát egy pozitív szemléletű, motivált csapat teszi színessé. A kollégáimnak lehetősége van a szakmai kiteljesedés mellett az személyes célok megvalósítására nem csak a munkahelyen, hanem az élet egyéb területein is.

Büszke vagyok arra, hogy az évek során számos kiváló tehetségű HR szakembert fedeztem fel, és indítottam el a siker útján.

Card image cap
Sagáth Zita

Zita elsősorban olyan pozíciókkal foglalkozik, ahol a szakmai tapasztalat mellett a kiváló nyelvtudás is fontos szerepet kap, legyen az IT vagy akár jogi terület. Munkapszichológus tudásával és öt év interjúztatásban szerzett tapasztalattal várja a jelentkezőket.

Card image cap
Deli Mariann

Mariann IT szakemberek kiválasztására specializálódott, közel tíz éves nemzetközi recruitment és PR menedzseri tapasztalattal rendelkező tanácsadó. Ennek tükrében elsősorban az IT területen dolgozó junior és szenior szakemberek jelentkezését várja.

Álláskeresőknek

Amennyiben munkát keresel és szeretnéd megismerni legfrissebb állásajánlatainkak , esetleg elakdtál karierredben tanácsadásra van szükséded, itt megtalálod!

Munkáltatóknak

Szolgáltatásainkat ügyfélre szabottan alakítjuk ki. A közös munka során mindvégig tanácsadói szemlélettel nyújtunk támogatást figyelembe véve a területspecifikus kihívásokat és igényeket.