Time for something new

Történetünk

Bár a Fox HR Consulting Kft. 2021. januárban kezdte el működését, sok éves HR tapasztalatra alapozva nyitotta meg kapuit az álláskeresők és munkaadók számára. Alapítóként, vállalkozói szellemben szocializálódva közelről láthattam, hogy milyen összetett és kockázatos egy sikeres üzlet működtetése, mégis nagyon régóta álmodtam a nagyvállalat által nyújtott biztonságos háttérből kilépni, amit több lépésen keresztül sikerült megvalósítani.

Az ide vezető úton szerzett tudásunkat nap mint nap kamatoztatjuk, így még jobban megértjük vállalati oldalról érkező ügyfeleink igényeit. Mint újonnan induló cég jelenleg a legnagyobb fókuszt a magyarországi KKV vállalatokra és nemzetközi kompetencia központokra helyezzük, területek alapján IT, pénzügy és számvitel, HR, gyógyszeripar, illetve jogi területekre fókuszálva, mindemellett a vállalatokon belül felmerülő támogató funkciókra, bizalmas pozíciókra is kiemelt fókusszal tekintünk, mint ahogy irodavezető és személyi asszisztensek felkutatása.

Munkánk során a legfontosabb célunk, hogy stratégiai partnerként működjünk együtt hazai és nemzetközi cégekkel egyaránt, hogy ügyfeleinket támogassuk minden olyan felmerülő kérdésekben, ami a HR-hez köthető.

A Fox HR Consulting csapata tapasztalt HR szakemberekből áll, akik szakterületekre specializálódva támogatják az ügyfelek igényeit.

Átfogó ismeretekkel rendelkeznünk teljes körű kiválasztási folyamatokban, így minden olyan részfolyamatban is támogatást tudunk nyújtani, ami túlmutat az interjúztatáson. Segítséget nyújtunk a munkavállalók beillesztésében és hosszú távú megtartásában. Mindezeken felül nagy hangsúlyt fektetünk partnereink jó hírnevének közvetítésére. Munkánk során fontos a kölcsönös elköteleződés mind a jelöltek, mind az ügyfelek felé.

sikerünk
15 éves HR tapasztalat
ebben
112 területre dolgozunk
rejlik
A legnagyobb multikkal állunk szerződésben
A csapatunk
Card image cap
Kovács Lili

Lili közel tizenöt éves tapasztalattal rendelkezi a nemzetközi cégek piacán. Ez idő alatt több száz jelölttel dolgozott sikeresen együtt az új szakmai kihívások megtalálásában. Szakterülete a vezetőkiválasztás, valamint szenior szakemberekkel történő együttműködés HR, pénzügy és IT területeken.

Card image cap
Sagáth Zita

Zita elsősorban olyan pozíciókkal foglalkozik, ahol a szakmai tapasztalat mellett a kiváló nyelvtudás is fontos szerepet kap, legyen az IT vagy akár jogi terület. Munkapszichológus tudásával és öt év interjúztatásban szerzett tapasztalattal várja a jelentkezőket.

Card image cap
Deli Mariann

Mariann IT szakemberek kiválasztására specializálódott, közel tíz éves nemzetközi recruitment és PR menedzseri tapasztalattal rendelkező tanácsadó. Ennek tükrében elsősorban az IT területen dolgozó junior és szenior szakemberek jelentkezését várja.

Álláskeresőknek

Amennyiben munkát keresel és szeretnéd megismerni legfrissebb állásajánlatainkak , esetleg elakdtál karierredben tanácsadásra van szükséded, itt megtalálod!

Munkáltatóknak

Szolgáltatásainkat ügyfélre szabottan alakítjuk ki. A közös munka során mindvégig tanácsadói szemlélettel nyújtunk támogatást figyelembe véve a területspecifikus kihívásokat és igényeket.