Korábbi cikkek

2023.06.30.
Betekintés az ügyfélszolgálatos munkakör világába

Kedves Olvasó! Ezzel a bejegyzéssel az a célunk, hogy betekintést nyerj az ügyfélszolgálatos munkakör világába, elfelejtsd a szó okozta előítéleteket, és más megvilágításban tudj tekinteni erre a lehetőségre. Mindannyian tudjuk, hogy hatalmas kincs a mai világban, ha idegen nyelveket beszélsz, miért is ne lehetne kiaknázni a nyelvtudás biztosította lehetőségeket?

Bővebben
2023.06.05.
5 tipp Lucától, aki lelkes munkakeresőből lett álmai munkáját végző lány

Ezt a bejegyzést, olyan fiatalok számára írom, mint én magam, persze minden kedves olvasónak szól. Rengeteget gondolkodik az ember, mihez kezdjen a tanulmányai után, vajon lesz-e lehetőség gyakorlatban kamatoztatni, amit évekig tanult. Őszintén remélem segítséget tudok nyújtani azzal, ha elmesélem nektek, mennyit jelent ha egy recruiter cég segítségét veszitek igénybe.

Bővebben
2023.05.05.
Anyaként a munka világában

A közelgő anyák napja apropóján kolléganőnket, Mariannt kérdeztük, hogyan tudja menedzselni és összehangolni munkáját és az anyaságot. Mariann cégünkél jelenleg Lead IT Recruitment Tanácsadóként dolgozik. 13 éve foglalkozik toborzással és majdnem 11 éve anyuka - két iskolás korú kislányt nevel, amikor éppen nem dolgozik.

Bővebben
2023.03.31.
Tavaszi ötletörze

4 tipp, hogyan legyünk produktívabbak

A tavasz mindenki számára egy kellemes váltás a téli hideg és fagy után. Az alábbi cikkünkben pár olyan ötletet adunk, hogyan tudjuk maximálisan kihasználni ezt a jó időt arra, hogy a munkában is produktívabbak legyünk, és az ottani teljesítményünket is jellemezze az a bizonyos váltás.

Bővebben
2022.11.02.
„Reskilling” - avagy 5 alapvető készség, amit 2025-ig érdemes magádénak tudnod!

A munkavállalók felének 2025-ig szüksége lesz arra, hogy új készségeket sajátítson el, mivel a piac igényei jelentősen meg fognak változni. Ezt a folyamatot „Reskilling” névre keresztelték a szakemberek.

Bővebben
2022.10.09.
Tipikus kérdések egy angol nyelvű állásinterjún

A lingua franca, vagyis az angol nyelv a világon legtöbbet beszélt nyelv és a harmadik legtöbbet beszélt anyanyelv. Nem meglepő tehát, hogy szinte minden vállalat keresi az olyan embereket, akik beszélik ezt és segíthetnek nemzetközi terekbe emelni vállalatukat.

Bővebben
2022.09.22.
Miért jó munkaerő közvetítőhöz fordulni, ha állást keresünk?

Sokan úgy gondolják, a munkaerő közvetítők valamiféle „sales man” típusú munkát végeznek, és szánt szándékuk ránk erőltetni olyan munkalehetőségeket, amik egyáltalán nem relevánsak számunkra. De ez nem így van!

Bővebben
2022.09.12.
Belépő a munka világába – Az ütős önéletrajz

Az önéletrajzod a névjegyed! - Ez képvisel téged, ezzel tudod bemutatni magad, tehát szánj rá elegendő időt, és készítsd el jól! Amikor munkát keresel nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy a...

Bővebben
2021.01.01.
5 alapszabály a sikeres online interjúhoz!

Interjúztatóként nagyon izgalmas betekintést nyerni mások otthonába, körbenézni a gyerekszobában, megismerkedni a házastárssal, gyerekekkel, kutyával, macskával, ugyanakkor az online interjún...

Bővebben
2021.01.01.
13 reasons to live in Budapest

There are more than 100 international Shared Service Centers operating in Hungary, and these places do not require their employees to speak Hungarian. That means you can find interesting jobs especially if you speak...

Bővebben
2021.01.01.
BolDOG munkahely a kutyabarát iroda

Bátran állíthatjuk, hogy egy olyan cégnél, ahol a munkavégzésnek megfelelő környezet és kényelem biztosított, ráadásul nap, mint nap egy szuper csapattal van lehetőség együttműködni, ott igazi öröm és boldogos dolgozni...

Bővebben