Time for something new

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásainkat a piaci igényeknek megfelelően, ügyfélre szabottan alakítjuk ki.
Folyamatosan monitorozzuk a munkaerőpiacot, az elérhető jelölteket, béreket, illetve a területspecifikus kihívásokat és speciális igényeket egyaránt.
A közös munka során ügyfeleinket tanácsadói szemlélettel támogatjuk.

  • Vezető kiválasztás, fejvadászat
  • Toborzás-kiválasztás, interjúztatás
  • On-site megoldások
  • Hr tanácsadás
  • Tréning
Vezető kiválasztás, fejvadászat

Ezt a szolgáltatást olyan esetekben célszerű igénybe venni, melyeknél a piacon fellelhető jelöltek száma limitált. Elsősorban a felsővezetők, szenior szakemberek, bizalmas keresések lebonyolítására kialakított szolgáltatás. A kiválasztás során fejvadász módszerekkel, speciális csatornákon keresztül szólítjuk meg az adott szakterület munkavállalóit, melyek közül a legjobbak kerülnek bemutatásra. Kiterjedt kapcsolatrendszerünk és módszereink stabil és megbízható alapot biztosítanak a gyors, diszkrét és minőségi munkához.

Kapcsolat
Toborzás-kiválasztás, interjúztatás

Ez a szolgáltatás mindenkinek hasznos, aki erőforrás hiánnyal küzd a toborzás-kiválasztás területén és szeretné ezt a feladatot tapasztalt szakemberre bízni. Széles körben igénybe vett szolgáltatás, amely megoldást kínál a specialista pozíciók betöltésére, junior és szenior szintű keresésekre, klasszikus toborzási eszközökkel. Mindemellett nagy volumenű toborzási projekt esetén is hatékony, ahol egy adott profillal több munkakör betöltése a cél viszonylag rövid idő alatt.

A keresés során felmérjük a jelöltek motivációját, általános keresési paramétereit, valamint átesnek egy nyelvi és szakmai előszűrésen. Igény szerint személyiség- és kompetencia teszt alkalmazását is vállaljuk.

Kapcsolat
On-site megoldások

Olyan vállalatok számára nyújt megoldást, ahol viszonylag rövid idő alatt, nagy létszámú toborzásra van szükség. Kollégánk az ügyfelünk toborzási csapata tagjaként látja el a napi operatív feladatokat. Szakmai tudása legjavát adva ötletekkel, tanácsokkal, újszerű megoldásokkal támogatja a cég létszámbővítési projektjét.

Kapcsolat
Hr Tanácsadás

Olyan cégek számára ajánljuk, ahol egyáltalán nincs kialakítva, vagy átalakításra szorulnak a HR folyamatok. Célunk, hogy az igények alapos felmérésévél a legeredményesebb toborzási rendszert dolgozzuk ki.
• HR Audit
• Létszámigény felmérése, követelmények tisztázása
• Meglévő gyakorlat felülvizsgálata, javaslattétel a változtatásra
• A toborzási szempontok összehangolása az üzleti célokkal
• Változáskezelés
• Implementálás
• Utánkövetés

Kapcsolat
Karrier-tanácsadás

Személyes konzultáció azoknak, azoknak, akik úgy érzik, hogy elakadtak az álláskeresésben, és szeretnének tisztán látni a munkaerő-piaci viszonyokról.
Segítséget nyújtunk pályakezdőknek, olyanoknak, akik túl vannak néhány sikertelen pályázaton, karrierváltóknak, illetve olyan döntési helyzetben, ami kihatással van a munkára.

Kapcsolat
Tréning

Személyre szabott képzési csomagokat kínálunk HR osztályoknak, szakmai vezetőknek és belső toborzó csapatoknak az alábbi területeken:
A hatékony interjúztatás módszerei
Toborzási terv összeállítása
Toborzó kollégák szakmai képzése

Kapcsolat
Álláskeresőknek

Akár karriered elején állsz, akár új szakmai kihívásokat keresel, A Fox HR Consulting segítséget nyújt a céljaid elérésében.

A kiválasztási folyamat során dedikált tanácsadó segít a megfelelő állások felkutatásában, az interjúra való felkészülésben, és abban, hogy a lehető legjobban szerepelj a rád váró állásinterjún.

Kapcsolat