Time for something new

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásainkat a piaci igényeknek megfelelően, ügyfélre szabottan alakítjuk ki. Folyamatosan monitorozzuk a munkaerőpiacot, az elérhető jelölteket, béreket, a területspecifikus kihívásokat és speciális igényeket. Ügyfeleink tanácsadói szemlélettel támogatjuk a közös munka során.

  • Vezető kiválasztás/Fejvadászat
  • Toborozás / Kiválasztás
  • Onsite Recruitment
  • Hr tanácsadás/Folyamatfejlesztés
  • Gondoskodó elbocsájtás
  • Tréning
  • Piackutatás
Vezető Kiválasztás/Fejvadászat

Kinek ajánljuk? Ezt a szolgáltatást olyan esetekben célszerű igénybe venni, amikor a vállalatnak speciális elvárásai vannak az új munkatárs és a kiválasztási folyamat tekintetében, és a piacon fellelhető jelöltek száma limitált. Elsősorban a felsővezetők, szenior szakemberek, bizalmas keresések lebonyolítására kialakított szolgáltatás. A kiválasztás során fejvadász módszerekkel, speciális csatornákon keresztül szólítjuk meg az adott szakterület munkavállalóit, melyek közül a legjobbak kerülnek bemutatásra. Az Executive Search során a keresett szakember megtalálásához a teljes piaci szegmenst feltérképezzük, a jelölteket direkt keresési módszerrel kutatjuk fel, így az aktív és passzív jelöltek közül találjuk meg a legmegfelelőbb szakembereket. A vezető-kiválasztás során szerzett szakmai tapasztalatunk, kiterjedt kapcsolatrendszerünk stabil és megbízható alapot biztosít a gyors, diszkrét és minőségi munkához.

Kapcsolat
Toborozás / Kiválasztás

Kinek ajánljuk? Ez a szolgáltatás mindenkinek hasznos, aki erőforrás hiánnyal küzd a toborzás-kiválasztás területén és szeretné ezt a feladatot tapasztalt szakemberre bízni. Széles körben igénybe vett szolgáltatás, amely megoldást kínál a specialista pozíciók betöltésére, junior és szenior szintű keresésekre, klasszikus toborzási eszközökkel. Mindemellett nagy volumenű toborzási projekt esetén is hatékony, ahol egy adott profillal több munkakör betöltése a cél viszonylag rövid idő alatt. A keresés során felmérjük a jelöltek motivációját, általános keresési paramétereit, valamint átesnek egy nyelvi és szakmai előszűrésen. Igény szerint személyiség- és kompetencia teszt alkalmazását is vállaljuk. A kiválasztott jelöltek komplett pályázati anyag elkészítésével, szakmai tudásuk és motivációjuk részletes kifejtésével kerülnek bemutatásra. Az interjúk szervezése és a jelöltekkel történő kommunikáció a szolgáltatás része.

Kapcsolat
Onsite Recruitment

Kinek ajánljuk? Olyan vállalatok számára nyújt megoldást, ahol viszonylag rövid idő alatt nagy létszámú toborzásra van szükség. A cég számára erőforrás hiány miatt kihívást jelent megoldani a toborzási feladatokat, esetleg nincs kiépített HR osztály szakképzett recruiterrel. Az együttműködés hatékonysága érdekében a munkavégzés jellemzően a megbízó telephelyén történik. Kollégánk az ügyfelünk toborzási csapata tagjaként látja el a napi operatív feladatokat. Szakmai tudása legjavát adva ötletekkel, tanácsokkal, újszerű megoldásokkal támogatja a cég létszámbővítési projektjét.

Kapcsolat
Hr Tanácsadás/Folyamatfejlesztés

Kinek ajánljuk? Ahol nincs központilag definiált folyamat, így a cég szabadon alakíthatja ki a számára leghatékonyabb folyamatokat és eszközrendszert szakértő tudásunkra alapozva. Célunk, hogy ügyfelünk igényeit minél inkább megismerve a legeredményesebb toborzási rendszert dolgozzuk ki.
- Létszámigény felmérése
- Követelmények tisztázása
- Meglévő gyakorlat felülvizsgálata, javaslattétel a változtatásra
- A toborzási szempontok összehangolása az üzleti célokkal
- Változáskezelés
- Implementálás
- Utánkövetés

Kapcsolat
Gondoskodó Elbocsájtás

Kinek ajánljuk? Olyan vállalatoknak, akik működésükből kifolyólag elbocsátásokat, csoportos létszámleépítést kényszerűek meglépni. A gondoskodó elbocsátó program segítséget nyújt az érintett dolgozók és a munkáltató számára egyaránt. Munkapszichológus bevonásával támogatjuk a leépítésből eredő pszichológiai, szociális, jogi hatások feldolgozását, ezzel egyidőben az álláskeresésben is támogatást nyújtunk. Cél a kudarcélmény csökkentése, az emberi, szakmai értékek tudatosítása, illetve a jövőbeni célok meghatározása. A munkáltatót támogatjuk a megmaradt dolgozók megtartásában, motivációjuk megőrzésében a hatékony munkavégzés érdekében. Segítjük a szakmai vezetőket a rossz hír közléséből adódó trauma feldolgozásában. A gondoskodó elbocsátás során munkapszichológiai és változáskezelési eszközökkel segítjük oldani a kialakult helyzetet, ezzel is biztosítva a további üzletmenetet.

Kapcsolat
Tréning

Kinek ajánljuk? Ezt a szolgáltatásunkat olyan partnerek veszik igénybe, akik számára fontos a kiválasztási technikák, eszközök naprakész ismerete. A kiválasztásért felelős vezetők jellemzően a szakmai területekről érkeznek, és a folyamatban nem adott számukra az állandó HR támogatás. Testre szabott szakmai tréninget kínálunk a szakmai vezetők mellett azoknak a HR szakembereknek, akik szeretnének tovább fejlődni ezen a területen a jelenleg fennálló, megváltozott környezetben. Szolgáltatásunkkal az alábbi területeket fedjük le: jelölt-felkutatás és megszólítás, online toborzás, interjúztatás és komplex kiválasztás. Képzéseink során a résztvevők gyakorlati segítséget kapnak a hatékony állásinterjúk lebonyolításához, hasznos tanácsokkal támogatjuk, hogyan tegyék hatásossá az álláshirdetéseket, egyértelművé az üzenetet, illetve hogyan tudják a HR terület stratégiai szerepvállalását előre mozdítani. A közös munka során feltérképezzük azt is, hogy a cég milyen valós értékekkel rendelkezik a munkaerő piacon, és hogyan tudjuk a keresletet és a kínálatot leginkább összehangolni.

Kapcsolat
Piackutatás

Kinek ajánljuk? Abban az esetben ajánljuk, amikor a cég egy olyan üzleti döntés előtt áll, melynek kimenetelét jelentősen befolyásolja a humán erőforrás rendelkezésre állása. Ilyen például egy új üzletág megnyitása a hazai piacon. Saját kutatásainkra, tapasztalatunkra és naprakész toborzási ismereteinkre alapozva biztosítjuk ügyfeleink számára a hiteles munkaerő-piaci információkat. Célunk, hogy partnerünk sikeresen megvalósítsa a kapcsolódó HR stratégiát egy reális létszám és toborzási terv segítéségével, általunk biztosított bérpiaci adatok felhasználásával.

Kapcsolat