Time for something new

Senior Data Engineer

Nemzetközi partnerünk járművekhez kapcsolódó szolgáltató központként ma már 12 éve nyújt támogatást a vállalatcsoport részére, az európai régió működését segítve. Fő tevékenységi területei a kereskedelmi és üzleti támogatás, pénzügyi szolgáltatások, valamint ügyfélszolgálat, amelyeken belül a különböző munkakörökben több, mint 1000 kolléga dolgozik. A vállalathoz bővülés miatt keresünk új kollégát az alábbi munkakörbe:


Senior Data Engineer


Feladatok:

-A kijelölt célok, jelenlegi és jövőbeli forgatókönyvek megvalósításához szükséges megfelelő adatmodellek létrehozása és alkalmazása.
-Stratégiai szabványok létrehozása a használt adatfeldolgozási rendszerek leghatékonyabb működésének érdekében. Részvétel a megvalósítást végző csapat munkájában a rendszertervező/architekt iránymutatása alapján.
-Az adattár adminisztrációra és az adatszótárakra stb. vonatkozó sztenderdek betartatása és az adatmodellezési folyamatok minőségellenőrzése.
-Elemzések készítése az üzleti célkitűzéseknek való megfelelés felmérésére.
-Különböző üzletágak támogatása: marketing, sales, pénzügy stb.


 


Elvárások:

-Informatikai vagy üzleti/gazdasági területen szerzett diploma.
-3-4 év tapasztalat a következő területeken: adatmodellezés, ETL tervezés és fejlesztés, adat és metaadat menedzsment, lekérdezések tervezése/fejlesztése/hangolása, adatbázis-optimalizálás, adatkezelés feladatköreiben. Ezeken a területeken best practice-ek ismerete.
-Adatbázisok és adattechnológiák megértésében és megvalósításában szerzett gyakorlat, beleértve a következőket: hagyományos RDMBS, noSQL, adatfolyam megoldások.
-Felhőalapú (AWS) platformok, tervezési minták és BI eszközök (Tableau és/vagy Cognos BI) magas szintű ismerete.
-Folyékony angol nyelvtudás írásban és beszédben egyaránt. Emellett további nyelvtudás előnyt jelent.
-Csapatszellem és önálló gondolkodásmód, amely segít feladatok kezdeményezésében, rangsorolásában és elvégzésében másokkal együttműködve.
-Nyitottság folyamatos tanulásra és új technológiák megismerésére.


 


Amit partnerünk kínál:

-Versenyképes fizetés, éves bruttó 400 000+ cafeteria, utazási támogatás.
-Home office lehetőség heti több alkalommal.
-Tréning és karrier lehetőségek.
-Csapat és céges események.
-Extra szabadnap.
-Sportlehetőségek (pl. All You Can Move, Office Yoga, Running Club) és egyéb támogatások.


Ha felkeltettük az érdeklődésed, küldd el önéletrajzodat az info@foxhr.hu e-mail címre!

Küldje el önéletrajzát a következő e-mail címre:

Álláshirdető

Deli Mariann

szenior recruiter

mariann.deli@foxhr.hu

Mariann IT szakemberek kiválasztására specializálódott, közel tíz éves nemzetközi recruitment és PR menedzseri tapasztalattal rendelkező tanácsadó. Ennek tükrében elsősorban az IT területen dolgozó junior és szenior szakemberek jelentkezését várja.