Time for something new

Mesterséges intelligencia szakértő

A kiberbiztonság területén alkalmazott szoftvert fejlesztő partnerünk a hazai és dél-európai jelenlét után most már az amerikai piacon is elkezdte működését. Az innovatív hozzáállásnak és fiatalos légkörnek köszönhetően csapatuk rendkívül befogadó, a szervezeti kultúra pedig rugalmasságot biztosít a hatékony munkavégzéshez. A cég bővítése miatt keresik új kollégájukat a következő pozícióra:


Mesterséges intelligencia szakértő


 


Feladatok:
-Gépi tanulási modellek fejlesztése és implementálása, különös tekintettel a klaszterezésre, a kiugró értékek felismerésére és a nyelvi feldolgozásra.
-Komplex adathalmazok elemzése és értelmezése, valamint ezek felhasználása a gépi tanulási modellek fejlesztéséhez és finomításához.
-Együttműködés más csapatokkal az üzleti követelmények megértése érdekében és ezekhez kapcsolódó gépi tanulási megoldások fejlesztése.
-A legújabb mesterséges intelligenciához kapcsolódó fejlesztéseket és trendeket nyomonkövetése és ezek felhasználása saját projektekben.


Elvárások:
-Erős háttér a gépi tanulási, a statisztika és az informatika terén
-Tapasztalat a gépi tanulási modellek fejlesztésében és implementálásában, különös tekintettel a klaszterezésre, a kiugró értékek felismerésére és a nyelvi feldolgozásra.
-Tapasztalat a Python és a népszerű gépi tanuláshoz kapcsolódó adatbázisok (például scikit-learn, TensorFlow és PyTorch) használatában.
-Tapasztalat az adatvizualizációs és -elemzési eszközökkel (például Matplotlib és Pandas).
-Erős problémamegoldó készség és kreatív gondolkodásra való képesség.
-Kiváló kommunikációs és csapatmunkára való képességek.


Amit partnerünk kínál:
-Hosszú távú munkalehetőség egy innovatív szoftverfejlesztő
-100% home office lehetőség és rugalmas munkaidő
-Szakmai fejlődési lehetőség egy progresszív iparágban
-Lelkes és motivált ownership szemlélettel rendelkező csapat
-Jó vezetőség, feladat-orientált gondolkodásmód


 


Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, küldd el önéletrajzod az info@foxhr.hu e-mail címre!

Küldje el önéletrajzát a következő e-mail címre:

Álláshirdető

Deli Mariann

szenior recruiter

mariann.deli@foxhr.hu

Mariann IT szakemberek kiválasztására specializálódott, közel tíz éves nemzetközi recruitment és PR menedzseri tapasztalattal rendelkező tanácsadó. Ennek tükrében elsősorban az IT területen dolgozó junior és szenior szakemberek jelentkezését várja.